Geçit Şh.Engin Danyıldız İlkokulu


Vizyon: Biz,Geçit Şehit Engin Danyıldız İlkokulu olarak;Atatürk ilkeleri ışığında,Milli Eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda,bilimsel ve çağdaş eğitim-öğretim anlayışı ile,öğrencilerimizin bir üst öğrenime en iyi şekilde hazırlanması,milli ve manevi değerlerimizi bilen,çağdaş düşünen,aydın fikirli,ülkemiz için yararlı birer birey olarak yetişmeleri için varız.

Misyon: İstiyoruz ki, Okulumuzda ,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.Herkes,(Öğretmen-öğrenci-Yönetici -Veliler)insan yaşamının sürekli bir öğrenme,yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilsin.

Başarılar: Okulumuz Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ´´TEMİZ OKUL,SAĞLIKLI OKUL PROJESİ ´´kapsamında 13/05/2013 tarihinde ´´BEYAZ BAYRAK´´ ile ödüllendirilmiştir.

Saatler: Sabah:08:30-11:55 Öğleden Sonra:12:50-14:25
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 1 - 1 Oda,1 Salon ,Mutfak ve Tuvaletten oluşmaktadır.Çatılı betonarme yapılı olup,soba ile ısınmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0474 271 32 26

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gecitilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Geçit Köyü No 25 Akyaka/ KARS

Öğretmen :3
Öğrenci :32
Derslik :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :790
Öğretim Şekli :Normal (gündüzlü)

Yerleşim Yeri - Ermenistan sınırına 20 km uzaklıkta ,Akyaka İlçe merkezine 14 km uzaklıkta olan köy okulumuzun;Kuzeyinde Bardaklı ve Küçük Boğaz Köyleri,güneyinde Duraklı Köyü,Doğusunda Karahan Köyü ve batısında Carcıoğlu Köyü bulunmaktadır.

Adres - Geçit Köyü No 25 Akyaka/ KARS

Ulaşım Hafta içi hergün ve cumartesi günleri 2 köy minübüsü ile sabah 7:30 da il merkezine gidiş,saat 14:00 il merkezinden köye dönüş olmak üzere seferler mevcuttur.Ayrıca hergün Akyaka İlçe Merkezine Saat:09:00 da araç seferi mevcuttur.Akşam ilçeden dönüş saat:15:30.İl merkezi ve ilçe arasında ayrıca günlük tren seferleri mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık:50 Km İlçe Merkezine Uzaklık:15 Km